Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat 2021. - GORSISK

Tartalomhoz ugrás

Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat 2021.

Iskolánkról > Alapítvány
A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” (2021.)

Alapítványunk sikeresen pályázott a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett pályázatra, melyen 1.980.000.- Ft vissza nem térítendő támogatást kapott tanulást segítő informatikai eszközök beszrzésére.
2022. május 12-én az Alapítvány megvásárolt 1 db ViewSonic Interaktív kijelzőt, 1 db Dell Inspiron 15 3501 Laptopot, 2 db Lenovo Tab M10 HD Tabletet.
Alapítványunk céljai között szerepel a modern technikai eszközök,  berendezések beszerzése, és azok használatának, megismerésének  támogatása. a településen élő tanulók tanórán kívüli foglalkozásának  színvonalas biztosítása. A digitális oktatás segítése a tanulók  informatikai tudásának fejlesztésével. A tanulók informatikai tudásának  fejlesztéshez szükséges a megfelelő, hatékony eszközök beszerzése, ezért  komplett kiscsoportos oktatásra megfelelő eszközcsomag beszerzése  volt a  cél.
Az oktatást segítő eszközöket fejleszteni szükséges a gyorsan fejlődő  informatikai világban. A digitális oktatás egy része folyamatosan jelen  lesz az oktatásban, ezért fel kell készíteni a tanulókat. Az  alapítványunk által szervezett klubfoglalkozások erre megfelelő alkalmak  lehetnek.  


Vissza a tartalomhoz